Nyheter och tips för dig som har din båt försäkrad hos Svenska Sjö. Visa webversion

 

Bäste kund,

Det här nyhetsbrevet innehåller nyheter och tips för dig som har din båt försäkrad hos Svenska Sjö. En rekordvarm sommar har resulterat i att fler varit ute under längre tid i sina båtar och att intresset för båtlivet har ökat. Vi ser också att köp och försäljning av båt nu har tagit fart. Vi vill då påminna om att du som har din båt försäkrad i Svenska Sjö har många fördelar som både kan öka värdet på din båt och underlätta vid köp och försäljning.

 

Svenska Sjö:s köp- och säljpaket

För att göra köp och försäljning lite tryggare har vi tagit fram en köp och sälj-guide och ett köpeavtal som du gratis kan ladda ned. Dessutom har vi dubblat maxersättningen i rättskyddsförsäkringen och också satt ett tak på självrisken. Tryggt att veta när man säljer eller köper båt.  Ladda ned vårt köp och säljpaket!

 

500 kr i självriskbonus till köpare

Om du säljer din båt och köparen tecknar båtförsäkring i Svenska Sjö får köparen 500 kr i självriskbonus. Detta är väldigt praktiskt om skador uppstår precis i skarven vid ett köp. Vi tar hand om skadan även om skadan uppstod precis innan även om köpet gått över till den nya ägaren.

 

Skadehistorik

Vi kan, om du vill, skicka officiell skadehistorik på din båt vilket också kan öka tryggheten vid en försäljning.

 

Följ oss på Facebook för senaste båtnyheter, råd och tips.

Postadress: Svenska Sjö AB, Box 266, 185 23 Vaxholm | Besöksadress: Västerhamnsplan 2 
Telefon: 010 - 490 49 00  | E-post: info@svenskasjo.se