Det här brevet får ni eftersom ni är en klubb som är delägare i Svenska Sjö. Visa webversion

 

KLUBBNYTT
NR 1- 2019

 
 
 
 
 
 
 
 

Nytt år och nya möjligheter att tjäna pengar till klubben.


Vi fortsätter med att ersätta er med upp till 4 000 kr per år för banners och annonser. 

Ni får också 100 kr för varje nytecknad båtförsäkring som era medlemmar tecknar hos oss.  

Svenska Sjös nya annonser och banners för 2019 finns nu tillgängliga på hemsidan, svenskasjo.se, under fliken:Lika enkelt som det är att klippa in en banner på er hemsida är det att använda våra annonser vid brev och mejlutskick. Här är förslag på när annonser kan användas:

 


Båtklubbsstödet

 

Banner – Då båtklubben lägger in banner centralt på klubbens startsida erhålls 1 200 kr för en liten banner och 2 000 kr för en stor banner, maximalt 2 000 kr per år. Stor banner ska täcka hemsidans bredd. Bannern ska vara klickbar till svenskasjo.se.

Annonser – För annonser i klubbtidning och utskick till medlemmar per brev eller mejl erhåller båtklubben 500 kr per införande och maximalt 2 000 kr per år.

100-lappen – Klubben får 100 kr för varje medlem som tecknar ny båtförsäkring. Gäller även när ni försäkrar klubbens egna båtar.

För att få ersättning skall nya banners och annonser användas för 2019. Byt ut eventuellt gamla och fakturera oss sen i december.

Ersättning för 100-lappen utbetalas automatiskt två gånger om året om vi har vi era bankuppgifter.

 

 
 
 
 
 
 
 
 

Båtklubbförsäkringen 

 

Vi hjälper er gärna när det gäller klubbens egna försäkringar för egendom och båtar.

Vi vill främst hjälpa er till ett anpassat skydd, inte för mycket och inte för lite. Många klubbar betalar för mycket i premier för att man inte har koll på vad som ingår i medlemsskapet i Svenska Båtunionen eller Svenska Seglarförbundet.

Oförsäkrade båtar är inte heller ovanligt, trots att en ansvarsförsäkring får anses vara ett minimum då båtarna kanske används av era medlemmar eller i seglarskola. 

Ta kontakt med oss så reder vi ut begreppen. Vi kan också komma och besöka er för att informera. I så fall, hör gärna av er i god tid så vi kan planera.

      

 

Bästa båthälsningar,

Lena Englund   Anette Lund 

www.svenskasjo.se


 Svenska Sjö AB, Västerhamnsplan 2, 185 31 Vaxholm 
Telefon: 010 - 490 49 00  | E-post: info@svenskasjo.se